Omschrijving van de behandeling

Voeten Reflexologie Massage is een massagevorm die gericht is op het stimuleren van de reflexpunten in de voeten om zo de algehele gezondheid en het welzijn te bevorderen.

Hoe werkt het?

Tijdens de massage worden er verschillende reflexpunten op de voeten gestimuleerd door middel van drukpunten en massage. Deze reflexpunten zijn verbonden met verschillende delen van het lichaam, zoals organen, spieren en zenuwen. Door de reflexpunten te stimuleren, wordt de doorbloeding en energiecirculatie in het lichaam bevorderd en kunnen blokkades worden opgeheven.

Een Voeten Reflexologie Massage kan helpen om stress en spanning te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren, de spijsvertering te bevorderen en het immuunsysteem te versterken. Het kan ook helpen bij het verminderen van pijn en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn.

De massage wordt uitgevoerd terwijl u ontspannen zit of ligt en de voeten bloot zijn. Ik zal de massage aanpassen aan de individuele behoeften en voorkeuren van u, waarbij er rekening wordt gehouden met eventuele pijnlijke plekken of gevoelige gebieden op de voeten.

Het resultaat

Voeten Reflexologie Massage is een geweldige manier om te genieten van de therapeutische voordelen van massage en de traditionele geneeswijzen uit Bali te ervaren. Het is een ontspannende en verkwikkende massagevorm die zorgt voor een gevoel van welzijn en balans.