Omschrijving van de behandeling

De Balipurity Tension Relief Massage is een massagevorm die speciaal is ontworpen om spanning en stress te verminderen. Deze massage combineert elementen van de Antistress- en voeten Massage die gericht zijn op het verminderen van spanning en het bevorderen van ontspanning.

Hoe werkt het?

De massage begint met een voetenbad. Tijdens de massage worden er verschillende massagetechnieken toegepast, zoals kneden, wrijven en druk uitoefenen op de spieren.

De aromatherapie draagt bij aan het ontspannende effect van de massage door het gebruik van essentiële oliën die bekend staan om hun ontspannende eigenschappen.

Het resultaat

De Balipurity Tension Relief Massage kan helpen om spanningen en knopen in de spieren te verminderen, de bloedsomloop te stimuleren en het zenuwstelsel te kalmeren. Het kan ook helpen om de algehele gezondheid te verbeteren en het immuunsysteem te versterken.

De massage kan in het begin een beetje oncomfortabel aanvoelen, vooral als er zich veel spanning in de spieren bevindt. Naarmate de massage vordert, zal de spanning in de spieren afnemen en zal de massage steeds comfortabeler aanvoelen.