Omschrijving van de behandeling

Een Honing Massage is een massagevorm waarbij gebruik wordt gemaakt van warme honing en olie om het lichaam te masseren. De honing wordt op de huid aangebracht en vervolgens met een Balinese Massage in gemasseerd.

Hoe werkt het?

De honing heeft een aantal therapeutische eigenschappen die de massage nog effectiever maken. Honing is bijvoorbeeld een natuurlijk antisepticum en kan helpen om de huid te hydrateren en te kalmeren. Het kan ook helpen om spieren te ontspannen en de bloedsomloop te stimuleren.

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken om de honing diep in de huid en spieren te masseren. Hierbij wordt er druk uitgeoefend op de huid en worden er cirkelvormige bewegingen gemaakt om de honing goed te verdelen.

Het resultaat

Honing Massage kan helpen om de huid te verzachten en te hydrateren, spierpijn en spanningen te verminderen en de bloedsomloop te stimuleren. Het kan ook helpen om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en het immuunsysteem te versterken.

De massage kan een plakkerig gevoel geven vanwege de honing, maar dit kan worden verminderd door het gebruik van warme doeken om de honing af te nemen. Na de massage voelt de huid zacht en gehydrateerd aan.

Een Honing Massage is een unieke en heerlijke massagevorm die perfect past bij een Balinese wellnesservaring. Het is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de therapeutische voordelen van honing en massage.