Omschrijving van de behandeling

Antistress Massage is een specifieke massage-techniek. Het is ontworpen om stress en spanning te verminderen en een gevoel van ontspanning en welzijn te bevorderen.

Hoe werkt het?

De Antistress Massage maakt gebruik van verschillende massagetechnieken, waaronder acupressuur, reflexologie en aromatherapie. Ik zal verschillende delen van het lichaam masseren, zoals de rug, schouders, nek en armen, om de spanning en stress die zich daar kunnen opbouwen te verminderen. Ik maak ook gebruik van lange, vloeiende bewegingen om de bloedcirculatie te bevorderen en de spieren te ontspannen.

De massage maakt gebruik van natuurlijke oliën, die bekend staan om hun ontspannende en kalmerende eigenschappen. Deze oliën helpen bij het hydrateren van de huid en het verbeteren van de bloedcirculatie.

Het resultaat

Een Antistress Massage kan helpen bij het verminderen van stress en angst, het verbeteren van de slaap, het verlagen van de bloeddruk en het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn. Het is een ontspannende en verkwikkende ervaring die zowel fysiek als mentaal kan helpen bij het bereiken van een gevoel van rust en kalmte.