Omschrijving van de behandeling

Een kindermassage is een zachte en ontspannende massagevorm die speciaal is ontworpen voor kinderen. Het is gebaseerd op de traditionele Balinese massage en is aangepast aan de behoeften en gevoeligheid van kinderen.

Hoe werkt het?

Tijdens de massage worden er verschillende technieken toegepast, zoals zachte aanrakingen, lichte druk en cirkelvormige bewegingen op de huid van het kind. Er wordt ook gebruik gemaakt van aromatherapie om de massage nog aangenamer te maken voor het kind.

Een kindermassage kan helpen om spanningen en stress bij kinderen te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren, de spieren te ontspannen en de slaap te verbeteren. Het kan ook helpen bij het verlichten van groeipijnen en de algehele ontwikkeling van het kind te bevorderen.

De massage wordt uitgevoerd in een rustige en ontspannen omgeving, waarbij de kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Het is belangrijk dat bij het uitvoeren van de massage een van de ouders aanwezig blijft.

Het resultaat

Een kindermassage is een geweldige manier om kinderen te helpen ontspannen en genieten van de voordelen van massage. Het is ook een goede manier om een ​​gezonde en positieve relatie met aanraking en lichamelijkheid te bevorderen bij kinderen.