Omschrijving van de behandeling

Aromatherapie massage is een massagevorm waarbij warme essentiële oliën worden gebruikt om de ontspanning en het welzijn van u te bevorderen. Essentiële oliën zijn geconcentreerde extracten van planten die bekend staan om hun therapeutische eigenschappen en geur.

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan de Aroma Therapie Massage wordt er een kort gesprek gevoerd om de specifieke wensen en klachten van u te bespreken. Vervolgens worden er één of meerdere essentiële oliën gekozen die aansluiten bij de behoeften van de cliënt.

Tijdens de massage worden de oliën op de huid aangebracht en ingemasseerd met verschillende massagetechnieken. De geur van de oliën wordt ingeademd en via de neus in het lichaam opgenomen, wat kan helpen om de geest te kalmeren en stress te verminderen.

Het resultaat

Aromatherapie massage kan helpen bij verschillende klachten, zoals stress, angst, slapeloosheid, spierpijn, hoofdpijn en spijsverteringsproblemen. Het kan ook helpen om het immuunsysteem te versterken en de bloedsomloop te verbeteren.

Het is belangrijk om te vermelden dat aromatherapie massage niet geschikt is voor iedereen. Mensen met bepaalde gezondheidsproblemen, zoals astma, allergieën en epilepsie, moeten voorafgaand aan de massage overleggen met hun arts.