Omschrijving van de behandeling

Een Balinese kruidenstempelmassage is een traditionele massagevorm waarbij gebruik wordt gemaakt van warme kruidenstempels die op het lichaam worden aangebracht. Deze stempels zijn gevuld met kruiden die bekend staan om hun therapeutische eigenschappen, zoals gember, kurkuma, citroengras, citroen, kaneel, kruidnagel ,limoenblad, laos en pandanblad.

Hoe werkt het?

De kruidenstempels worden eerst verwarmd in een stoomoven, zodat ze opwarmen tot een aangename temperatuur. Vervolgens worden ze over het lichaam gerold en ingedrukt om de spieren te masseren en de huid te verwarmen. De warmte van de stempels zorgt voor een diepe ontspanning van de spieren en stimuleert de bloedsomloop.

De kruiden die in de stempels zitten, hebben ook een helende werking. Ze kunnen helpen om spierpijn te verlichten, ontstekingen te verminderen en de huid te verzachten en te hydrateren.

Naast het masseren met de kruidenstempels, wordt er ook gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken om de spieren nog verder te ontspannen. Tijdens de massage wordt er ook aandacht besteed aan de ademhaling, wat kan helpen om de geest te kalmeren en stress te verminderen.

Het resultaat

Een Balinese kruidenstempelmassage is een unieke en heerlijke massagevorm die perfect past bij een Balinese wellnesservaring. Het is een weldaad voor lichaam en geest en kan helpen om te ontspannen en tot rust te komen.