Omschrijving van de behandeling

Een traditionele Balinese massage is een populaire massagevorm die afkomstig is uit Bali, Indonesië. Het is een holistische massage die gericht is op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest.

Hoe werkt het?

Bij een Balinese massage wordt er gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken, zoals acupressuur, reflexologie en kneed- en strijkbewegingen. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van aromatherapie, waarbij er gebruik wordt gemaakt van essentiële oliën zoals lavendel, jasmijn, eucalyptus en citroen.

Een traditionele Balinese massage begint met een kort gesprek om de wensen en klachten met u te bespreken. Daarna wordt de massage gestart waarbij ik met behulp van olie de spieren van het lichaam ontspant en energiebanen in het lichaam stimuleert. Ook worden de reflexzones op de voeten gemasseerd om de doorbloeding te stimuleren en de algehele ontspanning te bevorderen.

Het resultaat

Een Balinese massage staat bekend om de rustgevende en kalmerende werking op het lichaam en de geest. Het kan helpen om stress en spanningen te verminderen, spierpijn te verlichten, de bloedsomloop te verbeteren en de immuniteit te versterken. Het is een perfecte manier om te ontspannen en tot rust te komen.