Omschrijving van de behandeling

Een Cupping Massage is een massagevorm waarbij gebruik wordt gemaakt van kleine glazen cups die op de huid worden geplaatst. Deze cups worden vacuüm getrokken, waardoor de huid en de spieren omhoog worden getrokken. Dit zorgt voor een diepe ontspanning van de spieren en stimuleert de bloedsomloop.

Hoe werkt het?

De cups worden over de huid bewogen en op bepaalde punten op het lichaam geplaatst, afhankelijk van de klachten of het gewenste effect. De cups worden meestal op de rug, schouders en nek geplaatst.

Een Cupping Massage kan helpen om spanningen en knopen in de spieren te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en de lymfedrainage te stimuleren. Het kan ook helpen om de algehele gezondheid te verbeteren en het immuunsysteem te versterken.

De massage kan in het begin een beetje oncomfortabel aanvoelen, vooral als de cups op de huid worden geplaatst en vacuüm worden getrokken. Naarmate de massage vordert, zal de spanning in de spieren afnemen en zal de massage steeds comfortabeler aanvoelen.

Het resultaat

Een cupping massage is een unieke massagevorm die perfect past bij een Balinese wellnesservaring. Het kan een zeer effectieve manier zijn om te ontspannen en te genieten van de therapeutische voordelen van deze massagevorm.