Omschrijving van de behandeling

Een Hotstone Massage is een ontspannende en therapeutische massage die gebruik maakt van warme basaltstenen. Deze stenen worden voorafgaand aan de massage in een verwarmd waterbad geplaatst, waardoor ze opwarmen tot een aangename temperatuur.

Hoe werkt het?

Bij een Hotstone Massage worden de opgewarmde stenen op bepaalde punten op het lichaam geplaatst, zoals op de rug, de nek, de handen en de voeten. De warmte van de stenen zorgt voor een diepe ontspanning van de spieren en stimuleert de bloedsomloop.

Naast het plaatsen van de stenen op het lichaam, wordt er ook gemasseerd met de stenen. Ik gebruik de stenen om zachte en diepe massagetechnieken toe te passen op de spieren. De combinatie van warmte en massage kan helpen om stress en spanningen te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren, spierpijn te verlichten en het immuunsysteem te versterken.

Een Hotstone Massage is niet geschikt voor iedereen. Mensen met bepaalde gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, diabetes en hartproblemen, moeten voorafgaand aan de massage overleggen met hun arts. Ook wordt hotstonemassage afgeraden tijdens de zwangerschap.

Het resultaat

Een Hotstone Massage kan een heerlijke manier zijn om te ontspannen en te genieten van de warmte en de rustgevende werking van de stenen. Het is een unieke massagevorm die perfect past bij een Balinese wellnesservaring.