Omschrijving van de behandeling

Een Rug Massage is een massagevorm die gericht is op het ontspannen en losmaken van de spieren in de rug. Het is gebaseerd op de traditionele Balinese massages.

Hoe werkt het?

Tijdens de massage worden er verschillende technieken toegepast, zoals kneden, wrijven en druk uitoefenen op de spieren. Ik kan ook gebruik maken van de ellebogen, handen en onderarmen om dieper in de spieren te komen en eventuele knopen en spanningen te verminderen.

Een Rug Massage kan helpen om de bloedsomloop te verbeteren, de spieren te ontspannen en pijn en stijfheid te verminderen. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de houding en het bevorderen van de algehele gezondheid en welzijn.

Na overleg zal ik de massage aanpassen aan de uw behoeften en voorkeuren, waarbij er rekening wordt gehouden met eventuele pijnlijke plekken of gevoelige gebieden op de rug.

Het resultaat

Een rugmassage is een unieke massagevorm die zorgt voor ontspanning en verlichting van pijn en stijfheid in de rug. Het is een geweldige manier om te genieten van de therapeutische voordelen van massage en de traditionele massages van Bali te ervaren.